Tickets

Regelmatig organiseren wij dans avonden, workshops en bootcamps. Tijdens de dans avonden kan al het geleerde in de lessen grondig in de praktijk gebracht worden. Vaak zijn dit gezellige avonden waarbij iedereen gezellig onder het genot van een drankje en hapje gezellig bij kletst en vooral veel danst. Meestal huren we een DJ in die de avond van heerlijke muziek voorziet. Ook hebben we tijdens deze avond vaak “Taxi Dansers” op de vloer. Deze dames en heren zijn vaak wat meer gevorderd en zorgen ervoor dat iedereen aan dansen toe komt, van jong tot oud en van beginnende tot gevorderde danser! Ook kun je bij ons terecht voor workshops en bootcamps. Hou voor info goed de site in de gaten. Alle info omtrent dansavonden, workshops en bootcamps vind je hieronder.

Agenda:

Latin & Kizomba Practise op 4, 11 & 16 december van 13.00 tot 17.00 uur 2021 Tijdens deze avonden zal er muziek gedraaid worden in de Spiegelzaal door DJ La Sandunguera.

Hieronder vind je de online tickets! Let op! Wij verlenen geen restitutie op tickets, het is echter wel mogelijk een naamswijziging te doen zodat iemand anders gebruik kan maken van het ticket. (zie onder).

Als wij verplicht worden een QR code te vragen bij de deur dan zullen wij hierin voldoen. Ook vragen we je uiteraard thuis te blijven bij Corona gerelateerde klachten. TICKETS

 

Kizomba in 1 day

Wil jij graag Kizomba leren en lukt het maar niet om wekelijkse lessen te volgen? Of wil je Kizomba graag snel onder de knie krijgen? Of ben je een echte dansfanaat en wil je graag snel door de stof heen? Geef je dan nu op voor de Bootcamp Kizomba Basics+ in 1 day. 

Deze bootcamp is gericht op dansers. Dat houdt in dat danservaring in andere dansen een pré is om de bootcamp goed te kunnen volgen. 

De dag is compleet verzorgd inclusief een lekkere lunch.

Programma: 

10.30 – 12.30 Kizomba Basics deel 1

12.30 – 13.30 Lunch

13.30 – 16.00 Kizomba Basics deel 2

16.00 – 17.00 Practise

Prijs:

Single €55,-

Couple €100,-

TICKETS

 

 

 

 

 

 

 

      

        

       

Toont alle 2 resultaten

Geef een antwoord